WERK

FIT20

Voor de fitnessstudio's verzorgde GVAR de uitvoerige analyse, de inrichting van Google Apps en de migratie naar Google Apps vanuit een oude server omgeving. Hierbij werden alle details vanuit mail en agenda overgezet.EURAIL

Voor deze Europese ticketaanbieder bouwden wij een een oplossing met Google Maps als onafhankelijk platform dat samenwerkt met de bestaande website


MEDICAMUS

Samen met huisartsen coöperatie Medicamus werken wij aan de samenvoeging van informatiesystemen voor samenwerkende huisartsen. Hierdoor komt er een uniforme Google Apps omgeving tot stand voor alle deelnemende huisartsen. 

ABNAMRO

Tijdens de start van de fusie van ABN AMRO en Fortis verzorgden wij in het SEPA project voor inzicht in de informatievoorziening van de betrokken projectgroepen die de IT omgeving in elkaar lieten overgaan.

Door middel van onze visualisatie methoden en communicatie technieken verzorgden wij het benodigde inzicht en overzicht voor de directie, het betrokken management en projectleden. 


FlexiQ

FlexiQ stapte over op Google Apps vanuit een Exchange omgeving, en vroeg GVAR Nederland even later om één omgeving voor online samenwerking voor haar medewerkers, én klanten in te richten.

Het bedrijf zet 6 van de 60 Apps in om medewerkers via e-mail en agenda’s te laten samenwerken met mobiele apparaten, voor online documenten beheer, en liet een website bouwen in Google Sites.

Hiermee opent FlexiQ de deuren voor samenwerking en communicatie met klanten en leveranciers
ING

Voor de ING Group hebben wij inzicht gegeven in het intranet. Samen met de communicatie afdeling hebben we overzicht en daarmee inzicht gegeven in de informatievoorzieinings van het intranet, de functie, de breedte en diepte en het gebruik, kijkend naar de zakelijke drijveren in de organisatie. 


Met deze analyse kon de Raad van Bestuur gefundeerde beslissingen te nemen over de ontwikkelingen van het intranet.fit20 logo

Eurail logo