Informatie in kaart

Voor organisaties die wensen te innoveren met Google Apps is het de vraag waar de op dit moment organisatie staat, wat de doelstellingen zijn en welke gebruikersbehoeften er zijn.

Om hier een duidelijk beeld van te krijgen, brengen wij in samenwerking met onze klanten, eerst goed in kaart hoe deze vragen zich verhouden tot de mogelijkheden van Google Apps,  partner- en maatwerk oplossingen.

Regisseur, de gebruiker eerst
GVAR Nederland treedt op als keten-regiepartner om de informatievoorziening van organisaties (indien noodzakelijk) door te lichten en tegen de nieuwste ontwikkelingen van online software te houden in een toepasbaarheidsonderzoek.

Hierbij kijken wij niet alleen naar organisatiedoelstellingen als innovatie plannen, kostenreductie of imago vraagstukken, maar zeker naar de wensen van de individuele mens in de organisatie. Naar de schaalgrootte van het vraagstuk brengen wij op een onconventionele wijze de wensen in beeld en tekenen wij een situatieschets.

Gefaseerde uitrol Google Apps
Vanuit de situatieschets kunnen de te adopteren functies van Google Apps worden benoemd, en ontstaat en innovatieproject of programma waarbij alle aspecten worden meegenomen. Weerstand & training, technische en logische architecturen.

Hierbij wordt gekeken welke functies snel te realiseren zijn en welke functies meer aandacht vragen. 

App voor App
Een organisatie kan bijvoorbeeld beginnen met slechts één enkele Google App zoals e-mail, en in een later stadium andere Apps zoals Docs, Agenda of Blogger integreren. Deze flexibele opzet maakt een gelaagde integratie mogelijk die over jaren uitgezet kan worden.


Mogelijkheden met GVAR
GVAR Nederland is graag uw reggisseur van deze vraagstukken en biedt samen met professionals en partners oplossingen die aan uw online vragen tegemoet komen. U kunt flexibeler werken, kosten besparen en uw medewerkers bedienen met:
  • Een postvak van 25GB
  • E-mail en agenda's op hun iPhone, Blackberry of andere smartphone aanbieden
  • Online samenwerken aan 1 versie van documenten
  • Internationaal bellen voor twee cent per minuut, of gratis via Google Voice
  • Of uw IT beheerder een nieuwe tool geven om het beleid uit te voeren
De mogelijkheden zijn zeer divers, op een snel en stabiel platform van Google. Vele klanten gingen u voor, KLM, General Motors,  Genentech, Medicamus, Fitness studio Fit20.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig en wilt u een vrijblijvende & live demonstratie bij u op kantoor, bel dan naar onze professionals op ons algemene nummer : 036-5225365 of stuur een e-mail naar info@gvar.nl