Bent u al aan de slag met Google Business, maar maakt u nog geen gebruik van alle Apps? Dat is als rijden in een auto en niet weten hoe het licht aan moet. Met deze basis training wil GVAR u kennis laten maken met een van de vele mogelijkheden die Google Apps u te bieden heeft, namelijk Google Sites!

Google Sites is een App die voor iedereen toegankelijk is, maar een website moet ook voor iedereen toegankelijk zijn. Deze twee doelen verbindt GVAR in een speciaal ontwikkelde training voor u. In een ochtend leert u alle basiskennis die u nodig heeft om zelf uw website te onderhouden.  

Tijdens de training leert u omgaan met basis functies zoals het invoegen van figuren, tekst netjes opmaken en de vele gadgets van Google Sites die communicatie via het web optimaliseren. 

Maar u kunt ook denken aan het optimaliseren van de communicatie binnen uw bedrijf door een intranet te ontwerpen. Op die manier zijn uw werknemers altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Heeft u een nauwe samenwerking met een andere bedrijf dan kunt u ervoor kiezen om u site te delen. Wilt u weten hoe dit in z’n werk gaat, schrijf u dan nu in voor de training van 5 april. 

Trainingsgegevens:
Datum: 5-4-2011
Plaats: Zeewolde
Adres: Planetenveld 35
Tijd: 10.30-13.00 (1/2 uur introductie, 2 x 1 uur training met korte pauze)
Inclusief: koffie/thee en trainingsmateriaal
Aansluitend wordt een kleine lunch geserveerd om na te praten.
Prijs: € 175,- per persoon


Aanmelden voor een training

Belt u met 0365225365 voor het boeken van uw training