Google Sites Ontwikkeling

GVAR maakt professionele en gebruiksvriendelijke Google Sites voor organisaties mét of zonder inzet van andere Google Apps. Een Google Site wordt geplaatst bij Google zélf zodat de vindbaarheid optimaal is. Zoekmachine optimalisatie is daardoor nauwelijks meer nodig en de website valt onder de 99,9% uptime garantie van Google.

Toepassingen

Deze sites kunnen ingezet worden als interactief medium tussen klanten of tussen medewerkers als beveiligd intranet. Zo kun je forums plaatsen, documenten delen, formulieren aanmaken, modules met Facebook en Twitter integreren.

Werkwijze

Bij het ontwikkelen van een website werken we vanuit de behoefte van de betrokken personen. Aan de hand van voorbeeld pagina's (wireframes) richten wij samen met de klant de pagina's in, doen indien gewenst de vormgeving, en zorgen ervoor dat pagina's en inhoud optimaal gevonden worden. Daarna wordt bekeken welke beschikbare componenten ingezet kunnen worden.

Koppeling

Google sites kunnen uitstekend gekoppeld worden met Google Analytics waarmee het bezoekers verkeer bekeken kan worden. Ook andere Apps zoals Agenda en Document, Youtube video's laten zich zeer eenvoudig weergeven in een Google Site. Hierdoor zijn Google Sites ook uitstekend geschikt als Intranet, of als communicatie platform voor teams of bijvoorbeeld scholen.

Voorbeeld sites

GVAR heeft inmiddels een serie aan websites en intranetsites ontwikkeld. Deze zijn zeer succesvol als het om vindbaarheid, snelheid en samenwerking met klanten en personeelsleden gaat.

Wilt u een site laten ontwikkelen dan kunt u contact opnemen met ons op het algemene nummer of via info@gvar.nl