Google Apps Consultancy - 2


Analyse - grip op de zaak

GVAR heeft aan aantoonbaar trackrecord op het gebied van Analyse.
Of het nu een om een business proces analyse, een informatieanalyse of een omgevingsanalyse is, wij doen wat nodig is om te bepalen wat Google Apps voor u kan betekenen en waar de hiaten zitten.

Dit vullen wij indien gewenst aan door maatwerk software of Google Apps te koppelen met bestaande software systemen in uw bedrijf. De overzichtsplaat (Architectuur) tekenen wij graag voor u op zodat u (opnieuw) overzicht en daarmee inzicht krijgt over uw informatie huishouding.

Begeleiding - soepel over naar vrijer werken

GVAR begeleidt u graag met het veranderingsvraagstuk in uw organisatie, uw medewerkers willen vrijer en mobieler werken, maar zijn ze hier wel klaar voor, en welke tools passen hierbij, welke voorwaarden heeft u nodig. GVAR begeleidt u en uw medewerkers door te voorzien in een gedegen advies en begeleidingstraject voor u op te stellen.

Ze kunt u gebruik maken van onze trainings diensten. Met onze kundige trainers bespreken wij een aanpak die voor uw bedrijf geschikt is.

Management - controle op de verandering

a, programma management
Is een veranderingstraject groot genoeg, dan bieden wij een programmamanager die u langdurig van de juiste sturing voorziet en op tijd signaleert waar de verandering staat.

b, project management
Voor onze projecten bieden wij projectmanagers aan met specifieke Google Kennis om te integratie soepel te laten verlopen. Of het nu uw personeel is, of onze Google Specialisten zij zijn de spin in het web om alles soepel te laten verlopen, en het vrije werken mogelijk te maken.

c, people/change management
Zit uw organisatie in een lastiger veranderingstraject, of zijn er key players die niet meewerken. Wij bieden ook people managers aan in in gesprek gaan met de mensen, draagvlak of begrip kunnen creëren in uw organisatie. Indien nodig met 1 op 1 gesprekken om mensen uit te leggen wat de mogelijkheden en kansen zijn.