Historie

1998 - 2000 Michiel Seelt doet brede ervaring op vanuit een ondernemersgezin en in zijn studie elektrotechniek en in zijn vrije tijd werkt hij met met ICT voor kleine- en grote opdrachtgevers zoals ingenieursbureau DHV.

Vanaf 2000 - 2004 studeerde Michiel Information Engineering en sinds 2001 werkt Michiel als informatie- en internetprofessional met diverse gerenommeerde organisaties zoals Twynstra Gudde, waarbij de vraag hoe informatie goed ingezet kan worden door middel van online ICT systemen, centraal staat.

2005 - 2009 Michiel werkt voor diverse grote en kleine organisaties waaronder, ABNAMRO, ING Group, KPN, het Ministerie van Justitie en het Ministerie van Binnenlandse zaken en koninkrijksrelaties.

In juni 2009 is GVAR opgericht als onderdeel van Seelt.com. Dit zijn de tevens begin jaren van Google Apps waardoor wij dicht op Google zitten, en de relatie steeds intensiever wordt. 

Gedreven door kwaliteit en innovatie is in 2009 besloten om de ervaring door te zetten in GVAR, om de werkelijke waarde uit Google Apps te benutten beschikbaar te stellen voor de markt. Dit is pionieren in een hele nieuwe markt.

In 2010 is enorm hard gewerkt aan zowel Google Apps als GVAR en zijn de samenwerkingsverbanden gelegd met Leveranciers, Google en is de vakinhoudelijke kennis met klanten opgedaan en zijn de relaties uitgebouwd en is GVAR uitgebreid naar 2 kantoren in Zeewolde en Zwolle.

2011 neemt cloud computing een vlucht en bedienen we een groeiend klantenbestand en medewerkers aantal met de zeer professionele oplossingen van Google in een groter worden dienstenpakket, van Apps, naar Mobiel, naar advies & verander-management.

2012 (januari) GVAR betrekt een nieuwe locatie aan het Planetenveld 35 voor uitbreiding en verdere professionalisering

2012 (augustus) GVAR opent kantoor Heemskerk

2012 (september) GVAR sluit partnership met Efforte Groep B.V. en heet voortaan GVAR Nederland

2012 (oktober) GVAR opening kantoor Bolsward, herinrichting kantoor Zeewolde.