OVER GVAR NEDERLAND

Als Google partner adviseren & realiseren wij online software projecten voor bedrijven die méér willen.

Wij werken nauw samen met de specialisten van Google en begeleiden de projecten van kop tot staart om uw bedrijfsprocessen optimaal te laten functioneren met moderne en kwalitatieve softwareoplossingen.

Hierdoor bent u in staat over te stappen op moderne technologieën én kunt u efficiënter gaan werken in 1 stap zonder dat uw bedrijfsprocessen hier hinder van ondervinden.


Wij werken anders! 
Traditionele IT is niet aan ons besteedt, bij GVAR begint het vrijer werken, dit is het doel voor onszelf én onze klanten. 

Bij GVAR werken we onafhankelijk van tijd en plaats wat mogelijk wordt door het aanbieden van moderne samenwerkings- en communicatiemiddelen.

Met meer dan 15 jaar ervaring in internet en door inzet van bewezen architectuur principes realiseren we kwaliteit en een beheersbare adoptie van online (cloud) software bij uw gebruikers.

Voldoet Google Apps niet aan de behoefte van uw organisatie, dan helpen wij u verder met nieuwe online software oplossingen die samenwerken met het Google Platform. 


Filosofie

GVAR is een organisatie die grote waarde hecht aan de puurheid van mensen en zaken.

De belangrijkste waarden zijn integriteit en loyaliteit. Voor ons is integriteit eerlijk zijn tegenover jezelf en een oprechte en open houding hebben. Goede communicatie hoort hierbij. Loyaliteit is het inzetten voor het realiseren van je werk, het bedrijf en de ontwikkelingen.

We houden de dingen eenvoudig en puur, pakken de zaken bij de kern aan, niet achteraf.

Onze mensen zijn de sleutel in het succes, en wanneer zij vanuit hun eigen innerlijke kracht werken groeit GVAR en kan zo meer klanten in de wereld bedienen met een prettige dienstverlening en de resultaten daarvan.

Onderdeel worden van GVAR Nederland?

Bij GVAR Nederland gaan we voor creativiteit, vrijheid, kwaliteit, inspiratie, lekker leven en werken. Mis jij dit ook in het bedrijfsleven en ben je een professional die zijn kracht niet kwijt kan; dan ben je klaar voor GVAR Nederland

Ben jij in je element?
Iedereen wordt geboren met een reeks aan talenten. Door onze open vormen staan we toe dat je leeft vanuit je natuurlijke aanleg en passie en intrinsieke motivatie. Onze openheid vertaalt zich in een vrije werk omgeving waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen de afspraken om het werk te realiseren ben je vrij om te creëren en waarde toe te voegen op de manier en vooral ook het moment dat jij in je element bent.


Relaxed werken én leven

Wij zoeken
Mensen die het leuk vinden om vanuit hun hart te werken. Wil je even uitrusten tussen de middag, dan kan dat, werk je liever thuis in de middag dan kan dat ook. De resultaten en verwachtingen zijn helder en daar houden we ons aan, maar de plaats of tijdstip vul je zelf in. 

GVAR denkt niet alleen voor klanten maar ook binnen de organisatie verder dan bestaande kaders.

Vacatures

Wil je (samen) werken bij of met GVAR, hieronder staan rollen die wij zoeken voor uitbreiding van onze prettige werksfeer en filosofie. Herken je je in één van deze profielen schrijf dan een motivatie met je CV naar michiel@gvar.nl