Voordelen van Google Apps

Met Google Apps werken bedrijven slimmer

Bewezen kostenbesparing

Voor de berichten- en samenwerkingstoepassingen van Google op het web is geen hardware of software nodig en is minimaal beheer vereist. Dit biedt bedrijven ongekende mogelijkheden om tijd en geld te besparen.

Eindgebruikers die overstappen naar Gmail en Google Agenda kunnen voor hun e-mail, contactpersonen en agenda gebruikmaken van de vertrouwde Microsoft Outlook-interface (Engelstalig).

Een toonaangevende onderzoeksfirma heeft berekend dat de kosten voor Google Apps slechts eenderde bedragen van de totale kosten van concurrerende oplossingen.

Wij berekenen graag  hoeveel u kunt besparen met Google Apps in vergelijking met Microsoft Exchange 2007, belt u ons voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak, of stuurt u ons een e-mail

Mobiele e-mail, agenda en IM-toegang

Werknemers die onderweg zijn hebben op verschillende manieren toegang tot hun informatie. Met Google Apps zijn ze dus altijd productief, zelfs wanneer ze niet achter hun bureau zitten. Google Apps biedt geheel gratis ondersteuning voor draadloze mobiele toegang op BlackBerry-apparaten, iPhone, Windows Mobile, Android en veel andere, minder krachtige telefoons.

Google Apps heeft geen ingewikkelde inlogprocedures voor thuiswerkers, met een internetverbinding kunnen gebruikers altijd bij hun email, agenda en documenten.

Beschikbaarheidsgarantie van 99,9%

We garanderen dat Google Apps ten minste 99,9% van de tijd beschikbaar is, zodat uw werknemers productiever werken en u zich minder zorgen hoeft te maken over inactiviteit van het systeem.
Volgens de Radicati Group kent Microsoft Exchange gemiddeld een ongeplande inactiviteit van 60 minuten per maand. Klanten van Google Apps ondervinden doorgaans minder dan 15 minuten inactiviteit per maand.  Daarnaast gaan gegevens nooit verloren ingeval van defecte hardware.

50 keer meer opslag dan het industriegemiddelde

Elke werknemer krijgt 25 GB aan e-mailopslagruimte, zodat hij/zij belangrijke berichten kan opslaan en direct kan terugvinden met de ingebouwde zoekfunctie van Google.
Gmail is zo ontworpen dat medewerkers minder tijd kwijt zijn aan het beheer van hun postvakken en meer aan productief werk. Dankzij tijdbesparende functies als discussielijnen, berichtlabels, snel zoeken naar berichten en krachtige spamfilters kunnen medewerkers efficiënt met grote hoeveelheden e-mail werken.

Beveiliging van gegevens en naleving

Wanneer u uw bedrijfsgegevens aan Google toevertrouwt, kunt u er zeker van zijn dat uw kritieke gegevens veilig zijn en blijven.

Het informatiebeveiligingsteam van Google bestaat uit enkele van ‘s werelds meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van informatie-, toepassings- en netwerkbeveiliging die ervoor zorgen dat uw informatie veilig blijft. Naast Google vertrouwen ook veel andere klanten hun gevoelige bedrijfsgegevens toe aan dit systeem.

Bedrijven kunnen gebruikmaken van deze aanpasbare beveiligingsfuncties met Google Apps:

 • Aangepaste filterfuncties voor spam en inkomende e-mail, mogelijk gemaakt door Postini, als aanvulling op de krachtige spamfilters die zonder voorafgaande configuratie hun werk doen.
 • Aangepaste filterfuncties voor uitgaande e-mail voorkomen dat gevoelige informatie wordt verspreid, mogelijk gemaakt door Postini.
 • Aangepaste regels voor het delen van informatie om te bepalen in hoeverre werknemers gegevens mogen delen met Google Documenten, Google Agenda en Google Sites.
 • Vereisten met betrekking tot wachtwoordlengte en visuele indicatoren van de kwaliteit van wachtwoorden zorgen ervoor dat werknemers veilige wachtwoorden kiezen.
 • Gestuurde SSL-verbindingen met Google Apps om veilige https-toegang te garanderen.
 • Optioneel e-mailarchivering, tot 10 jaar bewaren.

Volledige administratief beheer en gegevensbeheer

Beheerders kunnen Google Apps naar wens aanpassen aan alle mogelijke technische, merkspecifieke en zakelijke vereisten.

Dankzij integratieopties kunt u Google Apps koppelen aan uw bestaande IT-infrastructuur.

 • API voor eenmalige aanmelding verbindt Google Apps met uw bestaande verificatiesysteem.
 • Programma en API voor gebruikersregistratie zorgen er voor dat Google Apps aansluit op uw huidige archiveringssysteem voor gebruikers.
 • Dankzij ondersteuning voor e-mailrouting en e-mailgateway kunt u Google Apps uitvoeren naast uw bestaande e-mailoplossing.
 • Dankzij het hulpprogramma en de API voor e-mailmigratie kunt u e-mail van uw bestaande e-mailoplossing overbrengen naar Google Apps.

Dankzij het gebruik van merknamen en gegevenseigendom kunt uw eigen huisstijl integreren in Google Apps en blijft de klant eigenaar van klantgegevens.

 • Aangepaste gebruikersaccounts op het internetdomein van uw bedrijf.
 • Aangepast logo en kleuren in de toepassingen.
 • Contractuele eigendom van werknemersgegevens door klanten.

Betrouwbare klantenondersteuning, 24 uur per dag en zeven dagen per week

Google Apps is zeer betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, maar er is ondersteuning voor beheerders beschikbaar wanneer dit nodig zou zijn.

Ondersteuningsopties:

 • Telefonische ondersteuning voor kritieke problemen
 • E-mailondersteuning
 • Online ondersteuning zelfservice

GVAR biedt een uitgebreid netwerk van partners die bedrijven kunnen helpen bij installatie, gegevensmigratie, training van gebruikers, systeemintegratie, en ontwikkeling van aangepaste toepassingen via Seelt & Partners

Comments