Google Sites


Websites by GVAR geplaatst op de Google servers

GVAR realiseert websites en intranetpagina's gebaseerd op Google Sites. Dit heeft als voordeel dat er geen complexe techniek meer bij nodig is waardoor de tijd besteedt kan worden aan de toepassing van de website. 
Alle wijzigingen zijn direct online zichbaar en staan op 's werelds razendsnelle dataservers van Google, waar Google zelf ook gebruik van maakt. 

Vindbaarheid
Hierdoor is de vindbaarheid erg hoog op basis van de ingevoerde inhoud. Zoekmachine marketing is nauwelijks meer nodig. De ruimte en plaatsing bij Google is inbegrepen en er is géén beperking voor het verbruik van 'dataverkeer'. Uw website kan direct door duizendenbezoekers tegelijk bekeken worden.

Koppelen
Deze sites zijn te koppelen met uw huidige domeinnaam en uw e-mailadressen. Omdat het een Google product is zijn ze ook te koppelen met andere Google diensten zoals
  • AdWords
  • Analytics
  • Youtube
  • Exceldocumenten (spreadsheets)
  • Formulieren


Gebruik van Google Sites

Google Apps heeft een text editor en links vanuit uw domein naar (google sites) pagina's worden eenvoudig gelegd. Kleuren en indelingen van menu's en pagina's zijn snel te wijzigen. Er zijn thema's beschikbaar voor een snelle start maar ook deze zijn helemaal naar smaak aan te passen


U voegt moeiteloos nieuwe pagina's toe en andere elementen toe. Het toevoegen van Google Maps, Adsense advertenties, maar ook Google Documenten en spreadsheets voor bijvoorbeeld urenregistratie met Google Apps is mogelijk. Er is een koppeling met Google Analytics zodat u inzicht heeft in de bezoekers, en ook zonder Google AdWords advertentie programma wordt uw website gevonden omdat Google uw website optimaal doorzoekt.

Alle inhoud kan direct worden geupload naar de website, en opslag is met 25 GB geen issue meer.meer informatie

Na het aanmelden bij Google Apps regelen wij graag de instellingen voor u zodat u hier geen omkijken naar heeft en kunt u aan de slag.
Belt u ons voor meer informatie +31(0)36 5225365, meld u aan via het formulier, of stuur een e-mail naar info@gvar.nl