Nieuws‎ > ‎

De 'zachte' invloed op 'business' van het jaar 2012

Geplaatst 8 sep. 2011 01:00 door Michiel Seelt   [ 8 sep. 2011 03:21 bijgewerkt ]
2012 en dan?
De bladen staan er vol van; 2012 wat gebeurt er met ons na 21 december? Het antwoord is al duizenden jaren bekend; vanuit de dierenriem tekens gezien zitten we in een overgang van het vissentijdperk naar het watermantijdperk. Ons zonnestelsel heeft een langetermijn kalender die loopt van 11 augustus 3114 v. Christus en zal eindigen op 21 december 2012. 

Tollen van de aarde
Dit heeft te maken met een verschijnsel dat ‘precessie’ heet. Precessie zelf wordt veroorzaakt door het tollen van de aardas. Onze aarde gedraagt zich namelijk als een grote doch zeer trage tol die ééns in de 26.000 jaar een omwenteling maakt. Het effect van dit tollen is dat de sterrenhemel boven ons niet stil staat maar langzaam met 1 graad per 72 jaar verschuift. 

Hiermee komt een einde van een wereld vol vissenenergie. Er komt een 'nieuwe aarde' waarin andere drijfveren de overhand krijgen.

Energie Vissen vs. Waterman
Kenmerken van Vissen-energie zijn: angst, lijden, slachtofferschap, No pain, no gain! Je doel bereiken doe je met bloed zweet en tranen! Kenmerken van het waterman (Aquarius) tijdperk zijn: eenheid, samenwerking, verbondenheid, onvoorwaardelijke liefde. Eckhart Tolle schrijft hierover in zijn boeken. (Tip!) Goed nieuws dus voor diegene die dit allang in zichzelf voelden aankomen, er komt een einde aan een tijdperk van bloed, zweet en tranen, het is tijd voor samenwerking. 

Samenwerking en innovatie
Google en GVAR spelen hierop in door producten aan te bieden die gebaseerd zijn op deze kern van ons bestaan, samenwerking en communicatie, hierdoor kan informatie goed stromen. Wij zijn blij deze kennis te kunnen delen en zoeken naar optimale vormen van samenwerking, niet om macht te hebben, maar om samen te werken aan vooruitgang en innovatie.

Michiel Seelt

Bronnen: